STYLEHEROINE

STYLEHEROINE

INSPIRATION // June 7th 2012

En af de bedst klædte damer i blogverdenen må være Evangelie fra Styleheroine. Selvfølgelig er det langt lettere at have god stil, når man kan købe hvad man vil, men det betyder ikke nødvigvis at man har god stil, men det har Evangeline altså. Og så er hun bare virkelig fin, smuk og meget yndig. Og så skriver hun ret fint. Jeg har haft så svært ved at finde min stil på det sidste, men jeg er begyndt at gemme de outfits, jeg synes er cool i min inspirationsmappe. På den måde er det lettere at finde ud af hvad der fungere/ikke fungerer og der er masser af inspiration at hente. Faktisk har Evangelie allerede inspireret mig til to køb. Næst på min indkøbsliste er et par pæne, pæne, pæne Alexander Wang sandaler.

Pictures via Styleheroine.

One of the best-dressed ladies in the blog-world must be Evangeline of Styleheroine. Of course it's much easier to dress well when you can buy what you want, but that doesn't necessarily mean you have great style but Evangeline really does. And she writes quite intelligently. And is just beautiful. I've had such a hard time finding my style lately, but I've started to save the outfits that I think is cool in my inspiration folder. That way it is much easier to find out what's working/not working and it's easy to get inspired. Evangeline has already inspired me to buy two things. Next on my shopping list is a gorgeous pair of Alexander Wang sandals.

COMMENTS (6)
Fields marked with * must be filled out. Your e-mail will not be shown on the site and will never given to anyone.

June 8th 2012
Lige præcis Lotte. Jeg vil ikke sige at man behøver mange penge for at se godt ud, overhovedet ikke! Jeg så so mange rige og på samme tid dårligt klædte kvinder :D Altså at har mange penge på lommen er ikke lige med at har en god stil, men lige som du har skrevet- de gør det en hel del lettere! ;)

June 7th 2012
Omg, jeg er selv en af Evangelie's største fans og synes rigtigt at hun er super dejligt og har rigtig fin stil MEN jeg overveje ofte om man kan virklig sige det når man (som du har allerede skrevet) kan købe alt man har lyst til...? Jeg synes bare at det ikke er svært at se pæn ud når man har designer tøj fra "tip to toe" på... eller er det forkert?

June 7th 2012
Hun er så fantastisk. Har selv haft lavet et indlæg noget tid tilbage om hendes blog! Og selvom hendes blog er så stor, så har hun stadig tid til at kommentere tilbage engang imellem, det synes jeg er en rigtig god ting.

June 7th 2012
Overhovedet ikke. Jeg er egentlig enig. Men at hun kan købe hvad hun vil, gør hende jo ikke mindre fin, det er bare helt utrolig nemt. Right?

June 7th 2012
Ja absolut, det er super fint. Har også tidligere anbefalet hende til Blog-land og hun bliver bare bedre og bedre.

June 8th 2012
She's got amazing style, thanks for the tip! And I'm glad to hear I'm not the only one struggling with style :) But don't worry I think you've got great sense of fashion!

Personal favorites

LOOK

Knitted Dress

August 22nd 2016

FASHION

Aesop

May 22nd 2016