WHAT I'M WEARING

STYLEHEROINE

En af de bedst klædte damer i blogverdenen må være Evangelie fra Styleheroine. Selvfølgelig er det langt lettere at have god stil, når man kan købe hvad man vil, men det betyder ikke nødvigvis at man har god stil, men det har Evangeline altså. Og så er hun bare virkelig fin, smuk og meget yndig. Og så skriver hun ret fint. Jeg har haft så svært ved at finde min stil på det sidste, men jeg er begyndt at gemme de outfits, jeg synes er cool i min inspirationsmappe. På den måde er det lettere at finde ud af hvad der fungere/ikke fungerer og der er masser af inspiration at hente. Faktisk har Evangelie allerede inspireret mig til to køb. Næst på min indkøbsliste er et par pæne, pæne, pæne Alexander Wang sandaler.

Pictures via Styleheroine.

One of the best-dressed ladies in the blog-world must be Evangeline of Styleheroine. Of course it’s much easier to dress well when you can buy what you want, but that doesn’t necessarily mean you have great style but Evangeline really does. And she writes quite intelligently. And is just beautiful. I’ve had such a hard time finding my style lately, but I’ve started to save the outfits that I think is cool in my inspiration folder. That way it is much easier to find out what’s working/not working and it’s easy to get inspired. Evangeline has already inspired me to buy two things. Next on my shopping list is a gorgeous pair of Alexander Wang sandals.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

WHAT I'M WEARING