H&M LOOKBOOK WOMEN A/W12 - THE VIDEO

IT STILL WORKS

Takket være Glitter’N’Glue blev jeg mindet om, at jeg altså helt ærligt, stadig synes, at den transparente taske funker. Det er selvfølgelig også ti gange lettere, når det inkluderer Chanel og Hermes, men alligevel. Jeg kunne godt tænke mig at bruge den sammen med et par jeans og en t-shirt. Det fungerer ligesom ret godt i mine tanker.

Glitter’n’Glue just reminded me of how well I think the transparent bag works. I know, ten times easier if it’s from Chanel or Hermes, but still. I would really like to style it with a pair and jeans and a t-shirt. That somehow works perfectly in my mind.

Pictures: The Blonde Salad

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

H&M LOOKBOOK WOMEN A/W12 - THE VIDEO