IT STILL WORKS

IT STILL WORKS

ACCESSORIES // May 29th 2012

Takket være Glitter'N'Glue blev jeg mindet om, at jeg altså helt ærligt, stadig synes, at den transparente taske funker. Det er selvfølgelig også ti gange lettere, når det inkluderer Chanel og Hermes, men alligevel. Jeg kunne godt tænke mig at bruge den sammen med et par jeans og en t-shirt. Det fungerer ligesom ret godt i mine tanker.

Glitter'n'Glue just reminded me of how well I think the transparent bag works. I know, ten times easier if it's from Chanel or Hermes, but still. I would really like to style it with a pair and jeans and a t-shirt. That somehow works perfectly in my mind.

Pictures: The Blonde Salad

COMMENTS (0)
Fields marked with * must be filled out. Your e-mail will not be shown on the site and will never given to anyone.

Personal favorites

LOOK

Knitted Dress

August 22nd 2016

FASHION

Aesop

May 22nd 2016