ARNDT PREVIEW

ARNDT PREVIEW

May 16th 2012

Endelig – Mine film er blevet fremkaldt, negativer scannet og redigerede billeder sendt til print. Det er en fantastisk følelse at se sit projekt folde sig ud og omsider give mening, når alt ellers har foregået oppe i ens hoved og fantasi. Som Lotte tidligere har luftet, var vi d. 28. april oppe og skyde billeder på Hambros Allé af familien Arndt. Processen fra start til slut har føltes uendelig lang og udsigten til at aflevere min bachelor om blot 5 dage er intet mindre end fantastisk. Jeg vil stadig ikke løfte sløret for hele serien, så indtil videre må I nøjes med et lille preview. Mere info og flere billeder følger.

 

Finally – My films have been developed, my negatives scanned and the edited files send of to print. It is an amazing feeling to see my project unfold itself before my eyes and finally come together as a whole. As mentioned previously by Lotte, we collaborated on a shoot on the 28th of April, photographing the Arndt family. Looking back it feels like an eternity has passed since I first started on this project, so to hand in my Bachelor in just 5 days will be nothing short of fantastic. Unfortunately I still cant show you the entire series of images, so a few previews will have to do for now. More info and more shots will follow soon.

Styling Lotte & Nanna Flachs - Makeup Mette Munch & Jørgen Ravn Juncher

 

I might be a little in Love with Maria on the first image. Shhh.

COMMENTS (4)
Fields marked with * must be filled out. Your e-mail will not be shown on the site and will never given to anyone.

May 16th 2012
Smukt Thomas.

May 16th 2012
Der skal nok komme flere inden alt for længe. Deadline mandag skal ligfe overstås :) ... og TAK!

May 16th 2012
TAK søde Stine!!!! Glad for du synes dét.

May 16th 2012
Hvor er de gode! Det er næsten ondt at lægge en teaser ud, nu har man jo svært ved at vente på resten! ;) xxCaroline

Personal favorites

LOOK

Knitted Dress

August 22nd 2016

FASHION

Aesop

May 22nd 2016