THE MIDRIFF

ARNDT PREVIEW

Endelig – Mine film er blevet fremkaldt, negativer scannet og redigerede billeder sendt til print. Det er en fantastisk følelse at se sit projekt folde sig ud og omsider give mening, når alt ellers har foregået oppe i ens hoved og fantasi. Som Lotte tidligere har luftet, var vi d. 28. april oppe og skyde billeder på Hambros Allé af familien Arndt. Processen fra start til slut har føltes uendelig lang og udsigten til at aflevere min bachelor om blot 5 dage er intet mindre end fantastisk. Jeg vil stadig ikke løfte sløret for hele serien, så indtil videre må I nøjes med et lille preview. Mere info og flere billeder følger.

 

Finally – My films have been developed, my negatives scanned and the edited files send of to print. It is an amazing feeling to see my project unfold itself before my eyes and finally come together as a whole. As mentioned previously by Lotte, we collaborated on a shoot on the 28th of April, photographing the Arndt family. Looking back it feels like an eternity has passed since I first started on this project, so to hand in my Bachelor in just 5 days will be nothing short of fantastic. Unfortunately I still cant show you the entire series of images, so a few previews will have to do for now. More info and more shots will follow soon.

Styling Lotte & Nanna Flachs – Makeup Mette Munch & Jørgen Ravn Juncher

 

I might be a little in Love with Maria on the first image. Shhh.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THE MIDRIFF