FREDERIKKE

THE MIDRIFF

Det er nu meget fint med et lille kig til maven…. Meget 90’er-90210-agtigt, men ret sejt. Tonede mavemuskler er dog et krav…. Udover kigget til maven + de tonede mavemuskler, så ønsker jeg mig et par ordentlig katte-øjne-solbriller og et par nude/creme-farvede pumps, så jeg kan bruge dem med pudderfarvede sokker.

I’m kinda starting to love the midriff-trend. Very 90s-90210-ish but pretty cool. Though you do need great abs to pull if off. Besides the bare midriff and the toned abs, I’m also on the lookout for a pair of cat-eye sunglasses and the perfect pair of nude pumps. I really wanna combine them with some powder-colored pumps.

Pictures: Sorry, but I don’t remember.

 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FREDERIKKE