THE MIDRIFF

THE MIDRIFF

FASHION // May 13th 2012

Det er nu meget fint med et lille kig til maven.... Meget 90'er-90210-agtigt, men ret sejt. Tonede mavemuskler er dog et krav.... Udover kigget til maven + de tonede mavemuskler, så ønsker jeg mig et par ordentlig katte-øjne-solbriller og et par nude/creme-farvede pumps, så jeg kan bruge dem med pudderfarvede sokker.

I'm kinda starting to love the midriff-trend. Very 90s-90210-ish but pretty cool. Though you do need great abs to pull if off. Besides the bare midriff and the toned abs, I'm also on the lookout for a pair of cat-eye sunglasses and the perfect pair of nude pumps. I really wanna combine them with some powder-colored pumps.

Pictures: Sorry, but I don't remember.

 

COMMENTS (1)
Fields marked with * must be filled out. Your e-mail will not be shown on the site and will never given to anyone.

May 13th 2012
Godt det ikke bare er mig, som er blevet taget med af 90'er trenden med at flashe lidt maveskind ;) Jeg synes virkelig, at det er en fin detalje, og har selv prøvet mig ad med en DIY ved bare at klippe en tank top over, og sy en elastik i bunden :) Tror bare tricket er at dække navlen med underdelen, så det ikke bliver for meget ;) xxCaroline

Personal favorites

LOOK

Knitted Dress

August 22nd 2016

FASHION

Aesop

May 22nd 2016