BEST BUY: LEATHER LEGGINGS

SATURDAY’S SHOOT

Lørdagen blev tilbragt i Hellerup med Thomas, Louis og Jørgen – og to smukke damer, der agerede modeller. Anledningen var Thomas’ bachelor-opgave, som jeg desværre ike kan fortælle så meget om, men jeg lokker nogle billeder ud af ham, så snart han har afleveret. Det bliver SÅ godt.

I spend my Saturday in Hellerup with Thomas, Louis og Jørgen –  and two totally gorgeous ladies who acted as our models. The occasion was Thomas’ undergraduate assignment. I’ll make sure to show you his pictures as soon as he has handed it in.

Pictures: Private

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BEST BUY: LEATHER LEGGINGS