WHAT I'M WEARING

BEST BUY: LEATHER LEGGINGS

Et af mine bedste køb ever er mine sorte læderleggings fra Munderingskompagniet. Og selvom jeg næsten vil påstå, at de holder for evigt, så må jeg alligevel indrømme, at de efterhånden er temmelig tyndslidte efter at være blevet skambrugt de sidste 4 år. Derfor begynder jeg at overveje et par nye. Dette par fra Samsøe Samsøe er bestemt en mulighed. Dem vil jeg gerne eje. Læderleggings er dyre, men jeg synes, de er pengene værd, og hvis jeg regner på det, så er prisen udregnet efter hvor mange gange, de er blevet brugt ganske rimelig.

Umiddelbart ved jeg, de kan købes i Støy Munkholm og sikkert i Samsøe Samsøes egne butikker.

One of my best purchase ever is my black leather leggings from Munderingskompagniet. And even though I want to say that they last forever, I must nevertheless admit that they are pretty used are being worn so much the last 4 years. Therefore, I am considering a new pair. These ones from Samsoe Samsoe is certainly a possibility. Leather leggings are expensive, but I think they are worth the money. You can style them woth anything and wear them in the daytime as well as nighttime.

Pictures/private

 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WHAT I'M WEARING