CARVEN PRE-FALL 2012

H&M DESIGN AWARD 2012 UK FINALIST: STINE RIIS

I previously told you to keep an eye out for Stine Riis – and I was right 🙂 Stine just won the place as the UK finalist in the H&M Design Award 2012 and will competing with the rest of the finalists later on. You probably already heard about the Design Award, but if you haven’t, you can read more about it here). Stine is also having a show during Copenhagen fashion week and I cannot wait to see her collection. I went to her final show at London College of Fashion and to see more pictures from that day, please go visit my Facebook-page. All I can say is GO STINE

Jeg har tidligere rådet jer til at holde godt øje med Stine Riis – og jeg fik ret. Stine har vundet prisen UK finalisten i H&M Design Award 2012, som I sikkert allerede ved en masse om – ellers kan I læse mere her). Stine holder også show under CFW og jeg glæder mig helt vildt til at se hendes kollektion. Jeg var for øvrigt med til Stines afgangsshow fra London College of Fashion og hvis I vil se lidt mere derfra, så skynd jer forbi min Facebook-side. GO STINE

 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CARVEN PRE-FALL 2012