OUTFIT INSPIRATION

CARVEN PRE-FALL 2012

I gave you a preview of the pre-Fall collection from Carven the other day and here is more. My first thought was that it was very 60’s  – and funny enough that decade was exactly Guillaume Henry’s inspiration. I actually really, really like the collection. I kinda love every piece. It’s down-to-earth, so wearable and very pretty. Just look at the coats (the blue is my favourite), the heavy knits, the LBD with a twist, the cylindrical bags and the too cool shoes. Can’t wait for the main line to walk down the catwalk in March. You can buy Carven at Stylepaste. Right now my absolute biggest Carven-wish is this leather-skirt which – of course – is on my planned shopping-list.

Courtesy: Style.com

I fik et preview af Carven pre-Fall den anden dag og her er der endelig mere. Min første tanke var at den er meget 60’er inspireret, hvilket sjovt nok er Guillaume Henry’s inspiration. Jeg kan virkelig, virkelig, virkelig godt lide kollektionen. Faktisk elsker jeg den lidt. Den er så nede-på-jorden, brugbar og meget, meget fin. Kig bare på frakkerne (den blå er min favorit), de tunge strik, den lille sorte med et twist, de cylinder-formede tasker og de alt for seje sko. Kan slet ikke vente til marts, hvor vi får lov til at se main-line på catwalken. Du kan købe Carven hos Stylepaste. Lige nu er mit største Carven-ønske denne leather-nederdel som – selvfølgelig – er på min planlagte shopping-liste

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT INSPIRATION